Predstavljanje portala 

Pozivamo predstavnike medija, stručne i zainteresovane javnosti da prisustvuju predstavljanju portala „Američki izbori 2016“, specijalizovanog za praćenje ovogodišnjih izbora za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Predstavljanje portala održaće se u Medija centru, Terazije 3, u utorak, 12. aprila 2016. godine u 12:00 časova.

Portal će biti informativnog, edukativnog i analitičkog karaktera. Sadržaj portala uređen je tako da nudi korisne informacije i analize i za stručnjake koji detaljno prate aktuelne izbore od unutarstranačkih nadmetanja, ali i za one koji se po prvi put susreću sa sistemom i procedurama izbora za predsednika SAD.

Portal predstavlja jednu od aktivnosti na desetomesečnom projektu praćenja izbora za predsednika SAD 2016. godine, koji realizuje Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative u saradnji sa Fakultetom političkih nauka Univerziteta u Beogradu, a uz podršku ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Balkanskog fonda za demokratiju.

Na predstavljanju portala govoriće ispred realizatora projekta prof. dr Dragan R. Simić, dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, kao i Stevan Nedeljković, direktor Centra za društveni dijalog i regionalne inicijative.

Vreme: utorak, 12. April 2016 – 12:00
Mesto: Medija centar
Terazije 3, 11000 Beograd, Republika Srbija