„Kada sam došao ovde, nisam se osećao dobro, ali se sad osećam mnogo bolje“, objavio je danas iz Medicinskog centra „Volter Rid“ Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Tramp je na svojoj Fejsbuk stranici dodao da se mora pobediti kovid 19 jer mora ponovo Ameriku učiniti velikom. „Uradili smo strahovito dobar posao, ali imamo još koraka do kraja kako bih ga završio“, naglasio je predsednik SAD dodavši: „Vratiću se, mislim, vratiću se uskoro i radujem se što ću završiti kampanju onako kako je započeta, načinom kojim smo radili i ciframa koje smo postizali.“

In two photos released by the White House late Saturday, President Donald J. Trump works from Walter Reed Medical Center as he continues undergoing treatment for COVID-19.

Posted by Fox News on Недеља, 04. октобар 2020.

Tramp je istakao da je i Melaniji, prvoj dami SAD, „veoma dobro“. „Melanija zaista lepo podnosi i, kao što ste verovato već pročitali, ona je malo mlađa od mene, samo malčice“, našalio se predsednik SAD na dvadesetčetverogodišnju razliku između supruge i njega.

[NOVA ANALIZA]Sigurno se pitate šta će se desiti ukoliko jedan predsednički kandidat odustane, bude onesposobljen ili,…

Posted by Američki izbori on Петак, 02. октобар 2020.

„Nisam imao izbora, jednostavno nisam želeo da ostanem u Beloj kući“, kaže Tramp, „dobio sam alternativu: ostani u Beloj kući, zaključaj se unutra, nikada ne izlazi, ne idi čak ni do Ovalne sobe, samo ostani gore i uživaj.“ To bi ga sprečilo da viđa narod, da razgovara s ljudima, ali „ja to ne mogu, morao sam da budem na prvoj liniji, ovo je Amerika, ovo su Sjedinjene Države, najčuvenija država sveta“. Predsednik SAD je naveo da se vođe moraju suočiti s problemima i da nikada nije bilo dobrog vođe koji to nije učinio.

Tramp je često kritikovao Bajdena zbog načina na koji se odnosi prema pandemiji tvrdeći da preteruje sa poštovanjem…

Posted by Američki izbori on Субота, 03. октобар 2020.

Donald Tramp se zahvalio svima na podršci, uključujući ceo medicinski tim bolnice „Volter Rid“, onda celokupnome američkom narodu bez obzira na stranačku opredeljenost, kao i svim svetskim liderima koji su mu uputili podršku.

Posted by Donald J. Trump on Субота, 03. октобар 2020.

Podsetimo, Tramp je u petak rano ujutru objavio na društvenim mrežama da su prva dama SAD i on pozitivni na virus korona. U večernjim satima istoga dana je primljen u „Volter Rid“. „Šef Bele kuće prima eksperimentalni antivirusni lek remdesivir, a predsednikov lični lekar ističe da Trampu daju ‘koktel antitela’ i da je američki lider ‘umoran, ali dobro raspoložen’“, piše list Politika.

The First Lady and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!

Posted by Donald J. Trump on Петак, 02. октобар 2020.

Ovaj list navodi da je prema poslednjim podacima u SAD potvrđeno više od sedam i po „miliona slučajeva virusa korona, dok je od ove bolesti (kovid 19) tamo život izgubilo više od 213.000 ljudi“.

Donald Tramp je na svom Tviter profilu objavio vest da su on i supruga pozitivni i da će početi sa karantinom…

Posted by Američki izbori on Петак, 02. октобар 2020.


Luka Totaj